povečanje prsi

Kaj je postopek tožbe za prsne vsadke?

Če je oseba poškodovana zaradi operacije prsi, ima pravico zahtevati denarno odškodnino za škodo, ki jo je utrpela. Vendar pa večina žrtev ni prepričana glede postopka tožbe za prsne implantate.

V zadnjih nekaj desetletjih je bilo na stotine ljudi s prsnimi vsadki diagnosticiranih z boleznimi, povezanimi z okvarjenimi vsadki. Mnogi bolniki so na primer razvili obliko raka, znano kot anaplastični velikocelični limfom, ki se povezuje z vsadki.

V nekaterih primerih je ta bolezen lahko usodna. Zaradi teh pokvarjenih prsnih vsadkov je skupinska tožba v devetdesetih letih prinesla poravnavo v višini 4 milijarde dolarjev (ZDA). V tožbi množične akcije je bilo vpletenih več kot 450.000 žrtev.

Pri tem pa je potrebno pudariti, da niso vsi prsni vsadki enaki, posledično je treba upoštevati razliko med preverjenimi in dobrimi prsnimi vsadki in prsnimi vsadki, ki v osnovi ne bi smeli biti uporabljeni.

Če ste vi ali nekdo, ki ga imate radi, poškodovali zaradi okvarjenih prsnih vsadkov, vam lahko usposobljena ekipa odvetnikov pomaga pri finančnem odškodnini za utrpelo škodo. Morda imate veljaven zahtevek proti proizvajalcu škodljivih prsnih vsadkov.

Ne obotavljajte se. Obrnite se na nas, če želite izvedeti več o postopku tožbe za prsni implantat. Izpolnite naš spletni kontaktni obrazec in se dogovorite za brezplačno pravno svetovanje še danes.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.